Fluffy

Fluffy je velik muc, ki je bil najden v obupnem stanju. Njegova dlaka je bila tako zelo zanemarjena, da je tehtala vsaj polovico njegove teže. Žal večini dlake ni bilo pomoči in ga je bilo potrebno obriti. Ob sprejemu se ta nekoč veličasten muc, sploh ne more najesti. V hipu je izpraznil tri posodice hrane.
Fluffy je izjemno prijazen in potrpežljiv muc, ki je že pripravljen za odhod v nov dom. Družba drugih muc je zanj zaželena, saj je zelo rad v središču njihove pozornosti. Ima posebno značilnost, da je precej nejevoljen do svojih mačjih prijateljev, kadar je lačen. Pregovor lačen si povsem drugačen, zanj definitivno drži.
Ima pa tudi rahlo poseben karakter, ki malenkost nakazuje na kraljev značaj.
Fluffy deluje tudi kot terapevstki muc, saj je njegova dlaka neverjetno mehka in puhasta.
V kolikor ga ne morete posvojiti, mu lahko pomagate s posvojitvijo na daljavo – botrstvo.
Zaradi nenehnih potreb po sprejemanju novih brezdomnih muc, nam lahko zelo pomagate tudi z začasno namestitvijo muc. Začasno skrbništvo je oblika prostovoljnega dela, kjer ponudite namestitev katerikoli izmed naših muc, ki že dlje časa čakajo na nov dom. Začasni skrbnik poskrbi za varno okolje, prostor, čas in ljubezen, mi pa poskrbimo za vse stroške v povezavi z varovanci. Vključno s kritjem vseh veterinarskih stroškov. V kolikor lahko priskočite na pomoč, smo vedno na voljo za več informacij: zavod.muri@gmail.com