Jaka

Jaka je bil najden v milorečeno katastrofalnem stanju. Bil je povsem apatičen, podhranjen in poln zajedavcev in čebel v kurilnici hiše, kamor se je zatekel po pomoč.

RTG je pokazal strelni metek v predelu brade. Kaj vse je moral preživljati, ve le on sam. Opravili smo vrsto veterinarskih preiskav ter z ustrezno nego uspeli doseči, da je Jaka danes povsem drug mucek.

Jaka je seniorček, pozitiven na mačji aids, vendar ne kaže nobenih znakov bolezni. Je zelo igriv in prijazen, obožuje družbo ljudi.

Zanj smo zelo veseli vsake pomoči v obliki botrstva, še bolj pa bomo veseli dne, ko bi zanj lahko našli nov dom.

Zaradi nenehnih potreb po sprejemanju novih brezdomnih muc, nam lahko zelo pomagate tudi z začasno namestitvijo muc. Začasno skrbništvo je oblika prostovoljnega dela, kjer ponudite namestitev katerikoli izmed naših muc, ki že dlje časa čakajo na nov dom. Začasni skrbnik poskrbi za varno okolje, prostor, čas in ljubezen, mi pa poskrbimo za vse stroške v povezavi z varovanci. Vključno s kritjem vseh veterinarskih stroškov. V kolikor lahko priskočite na pomoč, smo vedno na voljo za več informacij: zavod.muri@gmail.com