Botrstvo

Zavod Muri sestavlja majhna ekipa prostovoljcev, ki so se odločili svoj prosti čas nameniti tistim, ki so zaradi neodgovornih ljudi postali del problematike zapuščenih živali. Vedno se trudimo pomagati po najboljših močeh. Večina naših varovancev, ki jih sprejemo pod naše okrilje je zaradi težkih razmer v katerih so živeli, težje posvojljiva. Zato potrebujejo več časa za rehabilitacijo, kot ostale živali.

Z botrstvom nam lahko pomagate pri oskrbi takšnih varovancev. Z vašim mesečnim prispevkom, katerega znesek si izberete poljubno, nam tako pomagate pri zagotavljanju kvalitetne oskrbe. V zameno za mesečni prispevek, boste vsak mesec prejeli novičke iz njihovega začasnega doma.

Seznam vseh naši varovancev, ki trenutno potrebujejo dolgotrajno oskrbo, najdete tukaj.

Kako postanem boter?
S pomočjo obrazca, ki ga najdete s klikom na spodnji gumb, vas bomo kontaktirali z navodili za nakazilo. Po prejetem nakazilu boste kmalu prejeli prvo sporočilo o stanju vašega varovanca na daljavo, skupaj s slikami in pozdravčkom. Znesek, ki si ga sami določite za mesečno nakazilo, lahko nakažete preko TRR ali na paypal. Za posvojitev na daljavo lahko izberete enega ali več varovancev.

Botrstvo lahko kadarkoli enostavno prekličete s poslanim sporočilom na zavod.muri@gmail.com, v katerem zapišete le, da želite botrstvo preklicati.

V kolikor bo vaš posvojenec na daljavo našel nov dom, vam bo to takoj sporočil, botrstvo pa bo avtomatsko preklicano.

Brezplačna dostava ob nakupu nad 49 €!