Lotti

Lotti je majhna muca, ki šteje komaj leto dni. V svojem kratkem življenju je prestala veliko hudih stvari. Zaradi stare poškodbe, smo ji morali amputirati zadnjo tačko. Test pa je pokazal tudi, da ima levkozo. Sprva je bila Lotti sicer precej plašna in “divja” muca, zato je bila zaradi vseh dejstev, predlagana evtanazija. Veseli nas, da se nismo odločili za to, saj je Lotti takoj po amputaciji, postala nadvse prijazna in dotikov željna muca.

Kljub temu, da ima levkozo lahko nekomu riše nasmehe na obraz, saj je zares posebna muca, ki uživa v družbi ljudi. Ima zelo specifično hripajoče mijavkanje, kar jo naredi še bolj simpatično.

Kako simpatična je tritačka Lotti, si lahko pogledate tukaj.

V kolikor je ne morete posvojiti, ji lahko pomagate z izpolnitvijo Prijavnica za botrstvo.

Zaradi nenehnih potreb po sprejemanju novih brezdomnih muc, nam lahko zelo pomagate tudi z začasno namestitvijo muc. Začasno skrbništvo je oblika prostovoljnega dela, kjer ponudite namestitev katerikoli izmed naših muc, ki že dlje časa čakajo na nov dom. Začasni skrbnik poskrbi za varno okolje, prostor, čas in ljubezen, mi pa poskrbimo za vse stroške v povezavi z varovanci. Vključno s kritjem vseh veterinarskih stroškov. V kolikor lahko priskočite na pomoč, smo vedno na voljo za več informacij: zavod.muri@gmail.com