Molly

V majhnem zaselku se je pojavila muca, ki jo je spremljalo, kar šest mladičkov! Zanje je, kljub temu, da je bila takorekoč na cesti, res lepo skrbela.
Skupaj z mladički smo jo sprejeli v naše zavetišče. Mladički so sedaj že dovolj veliki, da poiščejo svoje domove. Molly pa ostaja pri nas, saj se še trudimo s socializacijo. Njen napredek je res velik, pred časom se je tako zelo sprostila, da se je pričela igrati z nami.
Ob vstopu v njeno sobo, se prijazno ovija okrog nog, obožuje igro, vendar še ni pripravljena na dotike oz. božanje.
V novem domu bi potrebovala nekaj časa, da se privadi na okolje. Z malo truda pa bi zelo hitro lahko postala prava cartljivka.
Molly ima sicer zelo simpatičen karakter, ki pritegne k povsem drugemu razmišljanju o razumevanju mačjih vedenj.
Zaradi nenehnih potreb po sprejemanju novih brezdomnih muc, nam lahko zelo pomagate tudi z začasno namestitvijo muc. Začasno skrbništvo je oblika prostovoljnega dela, kjer ponudite namestitev katerikoli izmed naših muc, ki že dlje časa čakajo na nov dom. Začasni skrbnik poskrbi za varno okolje, prostor, čas in ljubezen, mi pa poskrbimo za vse stroške v povezavi z varovanci. Vključno s kritjem vseh veterinarskih stroškov. V kolikor lahko priskočite na pomoč, smo vedno na voljo za več informacij: zavod.muri@gmail.com