Ricky

Po srcu pravi avanturist, zato zanj iščemo osebo, ki mu bo to omogočala. Zna se umiriti in rad poležava ter se carta, a je zelo rad tudi aktiven in v gibanju v družbi z ljudmi.

V zavetišče je bil oddan s strani svojcev umrlega lastnika. Zaradi polnega zavetišča smo ga namestili v začasno namestitev, kjer sedaj čaka na svoj nov dom. Po srcu pravi avanturist, zato zanj iščemo osebo, ki mu bo vsak dan omogočila kakšno novo avanturo. Leta pogosto zavajajo in zanj prejemamo klice starejših ljudi, ki si želijo mirnega psa. Ricky se zna umiriti in rad poležava. Zelo rad pa je aktiven in v družbi ljudi, kjer se vedno kaj novega dogaja. Zato zanj iščemo temu primernega posvojitelja. Star je devet let in je majhne rasti, vajen notranjega bivanja, razume se z drugimi psi in mucami. V njegovi družbi vam ne bo nikoli dolgčas. Je neverjetno prilagodljiv, zato je primeren tudi za ljudi, ki veliko potujejo. V začasnem skrbništvu smo ugotovili tudi, da je Ricky pravi gurman. Njegovo najljubše sadje so jabolka narezana na simetrične koščke, servirana v porcelan krožničku.

Ricky je v okviru Hofer ambasadorčkov poleg krasnih fotografij prislužil ogrooomno konzervic za naše varovance, ki jih redno obiskujemo na terenu. Ker ima rad muce, je poskrbel, da smo dobili konzervice tudi za njih. Njegov predstavitveni video si lahko ogledate tukaj.