Lovro

Lovro se je nekega dne pojavil sredi vasi, ves zanemarjen in utrujen od življenja, kot “nikogaršnji” muc. Po pregledu na veterini smo ugotovili, da je FIV (mačji aids) pozitiven. Le ta je trenutno v mirovanju in zato ni potrebna posebna veterinarska oskrba. V nobenem primeru, ga nismo nameravali vrniti nazaj na lokacijo, saj se je izkazalo, da ima zelo prijazen karakter.

Lovro je energičen, živahen muc, zelo rad se igra. Običajno se rad igra s kakšnim mladim, igrivim muckom. Če nima nikogar se zna zaposliti tudi sam. Zelo rad se stisne k tebi, izjemno rad zleze v naročje in verjeli ali ne, zelo rad se krtači.
Zaradi nenehnih potreb po sprejemanju novih brezdomnih muc, nam lahko zelo pomagate tudi z začasno namestitvijo muc. Začasno skrbništvo je oblika prostovoljnega dela, kjer ponudite namestitev katerikoli izmed naših muc, ki že dlje časa čakajo na nov dom. Začasni skrbnik poskrbi za varno okolje, prostor, čas in ljubezen, mi pa poskrbimo za vse stroške v povezavi z varovanci. Vključno s kritjem vseh veterinarskih stroškov. V kolikor lahko priskočite na pomoč, smo vedno na voljo za več informacij: zavod.muri@gmail.com