Ollie

Rekli so, da vsepovsod mrgoli črnih mačkov, da jih je malo morje. No, on je v tej črni druščini edini izstopal. Samo čepel je v travi in čakal, da ga kdo opazi. Bil je poškodovan, trpel je grozljive bolečine. Na zadnjem delu trupa ima globoko iz obsežno ugrizno rano. Še en črnuhec pač, saj jih je toliko, da niti ne opazijo, da enega ni.
Sprejeli smo ga v zavetišče, je prestrašen mlad muc, ki je že bil v hospitalu, kjer so mu oskrbeli rano.
Ollie je hitro spoznal, da smo lahko ljudje tudi prijazni, tako da je postal pravi cartljivec. Ima poseben zelo nežen karakter. Družba drugih muc mu ni pomembna, zato lahko v nov dom odide tudi kot edini muc.
V kolikor mu doma ne morete ponuditi, mu lahko pomagate z botrstvom.
Zaradi nenehnih potreb po sprejemanju novih brezdomnih muc, nam lahko zelo pomagate tudi z začasno namestitvijo muc. Začasno skrbništvo je oblika prostovoljnega dela, kjer ponudite namestitev katerikoli izmed naših muc, ki že dlje časa čakajo na nov dom. Začasni skrbnik poskrbi za varno okolje, prostor, čas in ljubezen, mi pa poskrbimo za vse stroške v povezavi z varovanci. Vključno s kritjem vseh veterinarskih stroškov. V kolikor lahko priskočite na pomoč, smo vedno na voljo za več informacij: zavod.muri@gmail.com